Gratis dokumentsamling i Juni

Varje dag öppnar vi en av våra historiska dokumentsamlingar för allmänheten och ger full, gratis tillgång till samlingen. Vissa dagar öppnar vi två eller tre relaterade samlingar gratis. De samlingar vi har valt för detta erbjudande är sällsynta och värdefulla, och många är exklusiva för MyHeritage.

Vi kommer att publicera regelbundna uppdateringar på FacebookTwitter och Instagram om samlingarna, så se till att följa oss och hålla dig uppdaterad så att du inte missar någonting!

Totalt kommer 2 043 456 361 poster att göras tillgängliga gratis under juni månad. Detta specialerbjudande är i andan av MyHeritages mission att ge människor fler möjligheter och resurser för att främja sin släktforskning medan de är hemma.

Den dagslånga tidsperioden för varje samling kommer att täcka alla tidszoner, så så länge du besöker samlingen på rätt dag, bör du kunna söka och se de poster du önskar.

Ibland räcker en enda dag för att få den information du behöver och göra stora genombrott i din forskning. Vi hoppas att du kommer att dra full nytta av denna möjlighet.

Nedan finns en lista över samlingarna som kommer att göras tillgängliga gratis under juni månad:

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:
error
fb-share-icon
Share this!

En kommentar

Lägg till en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.
Visa
Göm
error: Content is protected !!