Passagerarlistor från Kalifonien & Seattle

Passagerarlistor från Kalifornien, 1893–1957

Denna samling med 2,9 miljoner poster innehåller passagerarmanifester av fartyg som anlände till San Francisco, San Pedro, Wilmington eller Los Angeles, Kalifornien från 1893 till 1957.Unikt är att den har sömmar av tvåsidiga manifester (som var vanliga från 1907 och framåt) till en enda bild för att se till att du inte missar kritisk information.

Posterna inkluderar passagerarens namn, ålder, kön, ankomstdatum och fartygets namn. Vissa poster kan innehålla ytterligare information som civilstånd, födelseplats, nationalitet, sista bostad, avgångshamn och destination samt namn och adress på familjemedlemmar både i USA och i passagerarens hemland.

Sök i Kaliforniens passagerarlistor, 1893–1957

Seattle, Washington passagerarlistor, 1890–1957

De 2,8 miljoner posterna i denna samling innehåller bilder och ett index av passagerarmanifester av fartyg som anlände till Seattle, Washington från 1890 till 1957. Denna samling har också tvåsidiga bilder som är unika för MyHeritage. Posterna inkluderar passagerarens namn, ålder, kön, ankomstdatum och fartygets namn. Mer detaljerade passagerarmanifester inkluderar ytterligare information som civilstatus, födelseplats, nationalitet, sista bostad, avgångshamn och destination samt namnen och adresserna på familjemedlemmar både i USA och i passagerarens hemland.

Sök i Seattle, Washington passagerarlista, 1890–1957
Nedan ett exempel ur passagerarlistorna

2 495 visningar
Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:
error
fb-share-icon
Share this!

Lägg till en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.
Visa
Göm
error: Content is protected !!